Profil

Navnet Stadtlandet :

Stadt –  en stor odde på vestkysten av Norge, nærmere bestemt på 62gr 5’N – 5gr 2’E (graag de letters gr op de site vervangen door het bekende graden rondje)  

Landet – det norske ordet for land.

For mange år siden, når Vikingen kom seilende nordfra, måtte de ofte trekke sine skip over land fra nord- til sørsiden av odden på grunn av dårlig vær som gjorde det umulig å seile forbi.

Stadtlandet - en knyttneve mot storhavet

Intet uttrykk har vel oftere uroet sjøfolk enn "full storm ved Stadt". Ute ved skjærene møtes kreftene - havet og bastionen - og synet av Bukketjuvane i uvær er ikke glemt dagen etter. Det er i sånt vær man bør besøke Stadt, og oppleve skuet fra land. Ervika er den ytterste bygda mot vest, og i den blå bukta ligger en av Norges fineste strender. Havområdet er kjent som Norges farligste, og utallige skip har møtt sin skjebne her. På de få kilometerne fra enden av Sildegapet i sør, til Ervika i nord, er det lokalisert 58 skipsvrak! Identifiseringen er vanskelig da det meste av vrakgodset blir slått til pinneved av de kraftige naturkreftene. Ingen vet hvor mange uoppdagede vrak som har møtt sitt endelikt her ute ved Stadt.

Stadtlandet Shipping, lokalisert i Delfzijl, er en erfaren skipsmegler som samarbeider tett med et gammelt og velkjent rederi i Hamburg.

Kjernevirksomheten for Stadtlandet Shipping er å utføre og følge opp prosjekt-, olje-, gass og offshore relaterte laster i tillegg til store og spesielle ”heavy lift” laster.

Mye av virksomheten til Stadtlandet kommer fra kontoret i Hamburg og består i hovedsak av dør/dør transporter av komplette vindmølle-tårn og logistikk-kjeden mellom Stadlandet og kontoret i Hamburg funger meget bra.

Vi tilbyr mer enn 30 års erfaring innen shipping for å kunne yte deg som kunde 100% i dine prosjekter.

Chartering

Fleksibilitet er et nøkkelbord for oss, og kombinert med maritim erfaring, gjør det oss i stand til å finne de rette løsninger og avgjørelser for våre kunder. Å finne gode løsninger og foreslå de beste transportmåter er vårt daglige gjøremål for å sikre at våre prosjektkunder får gode løsninger for sine prosjekter. Ved siden av vår egen tonnasje chartrer vi også ofte inn annen tonnasje hvis denne passer bedre til vår kundes behov. Store aktører innen gass-, olje- og offshore-industrien bruker Stadtlandet sin ”know how” og erfaring for å ta de rette beslutninger i sine shipping programmer. Våre medarbeidere utgjør et godt og erfarent ”chartering team” som jobber daglig med å øke sin ekspertise innen det å velge den beste løsningen både når det gjelder det kommersielle og det kvalitetsmessige for å tilfredsstille kundenes krav.